Kategoriler
Gezilecek yerler Uncategorized

Yuvacık Aytepe

Yuvacık Aytepe, hem şehre yakın oluşu hem de doğa ile iç içe oluşu ile son derece dikkat ve ilgi çekmektedir. Bölge bu özelliği sayesinde oldukça fazla turist çekmektedir. Bölge, ziyaretçilerine hem doğanın içerisinde kahvaltı ve mangal imkanı hemde konaklama imkanı sunmaktadır. Yeşilliklerin içerisindeyken aslında şehre ne kadar yakın olduğunuzu da burada kolaylık ile unutursunuz.

Yazı Başlıkları
Yuvacık Aytepe Hakkında Bilgiler
Yuvacık Aytepe Resimleri
Yuvacık Aytepe Konaklama
Yuvacık Aytepe Nerede ve Nasıl Gidilir?Yuvacık Aytepe Haritası

Bölgede Gezilecek Yerler

Yuvacık Aytepe Hakkında Bilgiler

Alabalık tesisleri, doğanın içerisinde yürüyüş parkurları, ATV kiralama imkanı ve Paintball alanı ile sizlere adeta bitirmek istemeyeceğiniz bir tatil sunuyor bu bölge. Hem dinlenebileceğiniz hemde çeşitli aktiviteler ile gününüzü geçirebileceğiniz bir yer burası. Aynı zamanda yakın çevrede yaşayan bireylerinde güzel havalarda günü birlik mangal için ideal bulduğu bu alanda birçok aktivitenin yanı sıra huzur dolu kahvaltılarda sizleri bekliyor olacak. Aytepe’nin etrafında çeşitli köylerde bulunmaktadır. Tatilinizin bir gününü çevre yürüyüşüne ayırabilir ve çevredeki köylere uzun bir ziyarete çıkabilirsiniz.

Ballıkayalar Tabiat ParkıBallıkayalar Tabiat Parkı
Ballıkayalar Tabiat Parkı

Darıca Hayvanat BahçesiDarıca Hayvanat Bahçesi
Darıca Hayvanat Bahçesi

Kartepe Kayak MerkeziKartepe Kayak Merkezi
Kartepe Kayak Merkezi

Yuvacık Aytepe Resimleri

Yuvacık Aytepe Resimleri 12Yuvacık Aytepe Resimleri 12

Yuvacık AytepeYuvacık Aytepe

Yuvacık Aytepe Konaklama

Bölgede çeşitli otel ve pansiyonlar mevcuttur. Burada konaklayabilirsiniz. Ama ben şehir içinde olmak istiyorum der iseniz İzmit’in içerisinde de günlük kiralık ev veya otellerde kalabilirsiniz. Dilediğiniz zamanda minibüsler ile Yuvacık bölgesine çıkabilirsiniz. Fakat tabii ki doğayı ziyarete gelen turistler Aytepe’de yer alan otelleri seçmeyi tercih etmektedirler.

Yuvacık Aytepe Nerede ve Nasıl Gidilir?

Kocaeli ilinde yer almaktadır. Çamlıca gişelerini geçerek İstanbul’dan çıkabilir ve İzmit’e E5 veya otoban üzerinden ulaşabilirsiniz. Daha sonrasında ise Yuvacık tabelalarını takip etmeniz yeterli olacaktır. Bölgeye çeşitli toplu taşıma araçları ile ulaşmanız da mümkün olacaktır. Tepenin tam üzerinden Kocaeli’nin eşsiz manzarasını da izleyebilir ve bu manzaranın tadını çıkartabilirsiniz.

Yuvacık Aytepe Haritası

Aytepe için harita ve ulaşım alternatiflerine konum bilgisi kısmından ulaşabilirsiniz.

Bölgede Gezilecek Yerler

Bölgede gezilecek yerler arasında Sapanca Gölü, Maşukiye, Naturköy ve Kartepe Kayak Merkezi yer alıyor.Ayrıca Sapanca gezilecek yerler listesi ile diğer yerleride keşfedebilirsiniz.

Sizlerde gezilerinizi ve tecrübelerinizi yazımızın altına yorum yaparak bizlerle ve ziyaretçilerimiz ile paylaşabilirsiniz.